Jdi na obsah Jdi na menu
 


To jsem JÁ

Ahoj,

Jmenuju se Zbyšek a kdo mě zná tak ví co jsem zač ale pro mnohé jsem neznámý, tak o sobě něco napíšu.

Je mi 38 a běhám...běhám asi 8 let a pořádně jsem se do toho obul zhruba před 5ti lety. Do té doby jsem závodil ve vodním slalomu na divoké vodě, asi 12let. Voda mi dala hodně, dostala mě na místa, kam bych se asi sám jen tak nepodíval. Za zmínku stojí Rakousko, kde jsem se 5x zúčastnil REDBULL DOLOMITENMANa, kdo neví, je to nejtěžší štafetový závod na světě, otevřené Mistrovství světa složené z disciplín, 1. Běh, 2. Paraglide, 3. Mountain Bike, 4. Kajak. Já jsem jezdil ten kajak a s týmem ODLO se nám jeden rok podařilo být v cíli na 3. místě v amatérské kategorii. Velký úspěch :-)

Říkal jsem si, že bych se tam někdy chtěl podívat jako běžec ale respekt mi to zatím nedovoluje :-) nepřipadám si na to ještě "vyzrálý". Jeden rok jsem si tu trasu proběhl mimo závod a necítil sem se na to že bych byl v roli rozbíhajícího té dané štafety.

Pádlovat jsem přestal s ohledem na rodinu, která přirozeně přišla :-) Přešel jsem tedy na běh. Obuješ tenisky a běžíš, za hodinu až dvě vyřízeno. Kajak byl už časově náročný s ohledem na trénink a udržení úrovně v top 15 v Českém Poháru.

Můj Blog bude převážně o "srovnávání běžeckých bot v číslech". Vlastním pár vychytávek pomocí kterých už nějakou dobu analyzuji co která bota umí, jak na dráze, v terénu nebo na asfaltu. Čísla jsou opravdu zajímavá a kdo to má rád, tomu tady poskytnu cenné informace o tom co jaká bota dokáže :-)

Moje osobní maxima nejsou bůh ví co ale myslím, že už sem něco naběhal, kór když mi běžecký plán už 3. rokem píše Vítek Pavlišta, tak mám snad co nabídnout, drobnou radu, pokec ale hlavně ta dada.

Osobní dosavadní maxima se věřím ještě trochu smrsknou ale zatím takto:

Půlmaraton - 1:15:20

10km silnice - 34:17

5km dráha - 16:47

3km dráha - 9:24

 

Tak přeju příjemné počtení a za případné označení, šíření atp. díííky!!!

Zbyšek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář